top of page

Påmelding
crew

Å lage en så stor og spennende fadderuke som Into Campus er mye jobb, og vi trenger vi noen gode hjelpere!


Har du lyst til å bidra til at de nye studentene får en knallbra start på studentlivet?
Ønsker du å bli kjent med nye folk på tvers av studier?
Vil du ha litt ekstra påfyll på CV-en din, og se bak kulissene på et festival-liknende event? Da er det kanskje akkurat deg vi ser etter!

HVA VIL DET SI Å VÆRE CREW? 

Som crew er du en av de viktigste brikkene i å lage Into Campus, og du vil jobbe både før og under selve fadderuken. Into Campus foregår i uke 33, men vi har behov for crew i slutten av uke 32 også. I denne uken vil arbeidsoppgavene stort sett være opprigg på Youngstorget, for å gjøre teltet klart til å ta i mot studenter i uke 33. Du kan lese mer om arbeidsoppgavene for uke 33 lenger ned.

Under fadderuken vil du jobbe under både rolige og hektiske omstendigheter med en stor variasjon i arbeidsoppgaver. Du vil få spennende, nye erfaringer og lære masse. I tillegg vil du skape nye vennskap og kontakter og være gode forbilder for nye og eksisterende studenter - og ikke minst, skape minner for livet!

HVA FÅR JEG SOM CREW?

I tillegg til nye erfaringer er det også andre kule fordeler med å være crew! Du kommer blant annet til å få:
 

  • Erfaring i samarbeid

  • Et varmt måltid per vakt

  • Personlig frivillig-attest på jobben du har gjort 

  • Være til stede på den feteste fadderuken i Norge

  • Nye venner

HVOR MYE SKAL JEG JOBBE?

Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å jobbe. Èn vakt vil være mellom 6-8 timer.
OBS! Det er egne regler for med verv i SHK.

HVA KAN JEG JOBBE MED?

Vi er helt avhengig av frivillige for å gjennomføre tidenes fadderuke. Under fadderuken trenger vi hjelp til både smått og stort – alt fra å holde området rent og passe på at andre har det bra, til rigging og bar.

Ulike arbeidsområder:

 

Akkreditering 

Akkreditering går ut på å dele ut bånd, t-skjorter og goodiebags til fadderbarn og faddere uken i forkant av arrangementer. 

 

Scenerigg og dekor 

En scene bygges ikke av seg selv. Sceneriggen styres av vår samarbeidspartner P&P som setter opp scene, lys, og lyd i teltet. Her er det en fordel å like fysisk arbeid. Disse vaktene er hovedsakelig i forkant og etter arrangementet. 

 

Bar 

Liker du å jobbe fort og effektivt, samtidig som du kan være serviceinnstilt og positiv, er bar perfekt for deg. Her vil det være perioder som er svært effektive, og bar-crew skal sammen være hyggelige både foran og bak disken. Skriv gjerne om du har erfaring fra servering tidligere. 

 

Vertskap 

Som vertskap skal du ønske alle velkommen med å sjekke bånd og scanne billetter ved inngangene. Sammen med profesjonelt vakthold vil arbeidsoppgavene være å passe på at fadderbarn og faddere har det sikkert, trygt og trivelig i teltet. Vertskap kan også være på arrangement utenfor teltet.

  

Om du har spesiell kompetanse innenfor festival eller annet du mener kan være aktuelt er det fint om du nevner dette slik at vi får brukt riktig ressurs på rett sted. Det er også fint om du nevner noe du ikke kan jobbe med på grunn av skader, eller sykdom.

HVA FORVENTES AV MEG?

Det forventes ingen forhåndskunnskaper eller erfaring fra tidligere for å være crew.
Her har vi plass til alle med arbeidsinnsats. 

 

Samtidig vil du være ansiktet til Into Campus utad, av den grunn stilles det noen forventninger til opptreden under vakt. Det er viktig at du møter presist, ikke er ruspåvirket, gjør arbeidsoppgavene dine, og er hjelpsom og imøtekommende overfor andre frivillige, styret, skolen og ikke minst fadderbarn og faddere. ​​

LURER DU PÅ NOE MER?

Dersom du har spørsmål om å være frivillig under den råeste uken i studieløpet kan du kontakte crewansvarlig på ina.ic@studentunionen.no

 

Vi ønsker å gjøre alt vi kan for at dere på jobb har det bra.
Crewansvarlig vil også være tilgjengelig under hele uken, så gjerne kontakt oss med tilbakemeldinger eller spørsmål underveis. 

bottom of page