top of page

SK Bergen

Studentunionen Kristiania Bergen (SKB) er av og for studenter ved Kristiania Bergen! Kontoret vårt holder til på campus ved Hansaparken.

Her har de ulike vervene våres muligheten til å ha møter og planlegge fremtidige aktiviteter. Vi setter stor pris på samarbeid innad i vervene og å hjelpe hverandre dersom det trengs! Målet er å lære, ha det gøy og samtidig skape merverdi for alle studenter ved Kristiania Bergen! Dette gjør vi blant annet gjennom planlegging av ulike arrangementer og foredrag.

 

Vi setter enormt pris på deres innspill, og ikke nøl med å ta kontakt på leder.bergen@studentunionen.no.

  • Instagram
2.1.2.png
Utvalgene våre

SKB består av en rekke utvalg. Det å være med i et utvalg innebærer på mange måter det samme som å arbeide i en bedrift. Stillingene i utvalgene er svært realitetsnære og byr på relevant erfaring.

Rekrutteringsprosessen skjer fra midten av høstsemesteret for påfølgende periode som varer ett kalenderår 1.jan til 31.des.

Å ta på seg verv er helt frivillig.

PR og kommunikasjon

PR og kommunikasjonsavdelingen har som formål å kommunisere SKBs eventer, samarbeidspartnere og holde studentene oppdaterte på hva som skjer på skolen/studentlivet på en effektiv og engasjerende måte. PR utarbeider promoteringsmateriellet til utvalgene ved SKB, og har et tett samarbeid med markedsavdelingen.

 

De som sitter i PR- og kommunikasjonsavdelingen er ofte med på sosiale arrangementer og aktiviteter for å dokumentere og lage innhold som kan benyttes som promotering for SK. Avdelingen blir drevet som et kommunikasjonsbyrå og samarbeider tett med både ledelsen, samt alle andre utvalg i SK.

Kontaktperson:

Steinar Christian Kjeilen

pr.bergen@studentunionen.no

Kommende arrangementer for SKB

juni 2024
man.
tir.
ons.
tor.
fre.
lør.
søn.
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

Hovetstyret Bergen

Ledelsen ved SK Oslo og SK Bergen består av hvert sitt hovedstyre (HS).

HS har ansvaret for at SK lokalt blir driftet etter vedtektene som er festet av generalforsamlingen. Det er også HS sitt ansvar at utvalgene overholder gitte retningslinjer. HS arbeider aktivt sammen med utvalgene for å imøtekomme målsetninger og milepæler for perioden, samt. sikre vellykket drift.

Leder
Rasmus Tønnessen
Økonomi
Vanja Alræk Hellesøe
Nestleder
Hedda Vestnes Knudsen
HR-ansvarlig
May-Randi Holmen
bottom of page