LEDIGE STILLINGER 

 OSLO 

Vi trenger sultne studenter – Studentunionen serverer venner for livet,

en meningsfull studietid og deilig CV-mat!

Studentunionen er en non-profitt studentorganisasjon som er frivillig drevet av studenter, for studenter. Vi søker nå etter enda flere studenter til å fylle de resterende plassene i Studentunionen 2022! Vi søker deg som ønsker å utvide ditt sosiale nettverk, skape en forskjell for studentene ved Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania og oppleve masse gøy. Dette er en perfekt mulighet for å engasjere seg og skaffe relevant erfaring!

Markedsmedarbeider

Markedsavdelingen

Som markedsmedarbeider i Markedsavdelingen, jobber du aktivt ut mot næringslivet for å bygge relasjoner med både nye og eksisterende samarbeidspartnere til Studentunionen.

Bookingansvarlig

Event

Som bookingansvarlig i Event-utvalget har du hovedansvarlig for å booke lokale og artister til kommende arrangementer.

Prosjektmedarbeider 1

Event

Som prosjektmedarbeider vil man jobbe tett med de andre i utvalget, og være med på all planlegging i forkant av et arrangement.

Prosjektmedarbeider 2

Event

Som prosjektmedarbeider 2 vil man jobbe tett med det meste innenfor utvalget, avhengig av det eventet som foreligger.

Markedsmedarbeider

Event

Som markedsmedarbeider jobber du aktivt sammen med markedsavdelingen for å innhente premier og spons tilknyttet konkurranser og arrangementer i Event-sammenheng.

Hvordan fungerer rekrutteringsprosessen i Studentunionen?

Først og fremst anbefaler vi deg å gjøre deg kjent med de ulike utvalgene og stillingene Studentunionen tilbyr slik at du søker på den stillingen som passer deg best. Etter å ha fylt ut søknadsskjemaet som du finner lengre ned på siden, kan det ta opptil èn uke før du hører fra oss. Du vil da bli invitert til et intervju med representanter fra utvalget du søker til. Intervjuet vil hovedsaklig være en samtale for å bli bedre kjent med deg og din bakgrunn – så det er ikke noe å grue seg til! Under intervjuet vil du få en oppdatering på når du kan forvente å få endelig tilbakemelding.

Tiltredelse av vervene skjer fortløpende. Vervene er for ett kalenderår. Vi søker nå etter de siste studentene til å fylle de resterende plassene i utvalget. Ved tiltredelse vil du få god opplæring av resten av utvalget og vil begynne arbeidet så fort som mulig, samt bli bedre kjent med resten av utvalget og Studentunionen.