top of page

SK Oslo

Studentunionen Kristiania Oslo (SKO) er av og for studenter ved Kristiania Oslo! Kontoret vårt ligger på campus Kvadraturen, B3-34. Her tilbringer vi mye av tiden vår utenfor skole for planlegging av arrangementer og aktiviteter som; Karrieredagene, Foreningsdagene, Into Campus, Kristiania til Fjells mm. Det er bare å ta turen innom dersom du lurer på noe eller bare vil slå av en prat!

Vi setter enormt pris på deres innspill, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på leder.oslo@studentunionen.no.

  • Instagram
2.1.3_1.png
Utvalgene våre

SKO består av en rekke utvalg. Det å være med i et utvalg innebærer på mange måter det samme som å arbeide i en bedrift. Stillingene i utvalgene er svært realitetsnære og byr på relevant erfaring.

Rekrutteringsprosessen skjer fra midten av høstsemesteret for påfølgende periode som varer ett kalenderår 1.jan til 31.des.

Å ta på seg verv er helt frivillig.

PR og kommunikasjon

PR og kommunikasjonsavdelingen i SK Oslo arbeider for å skape engasjement og synlighet for SK Oslo sine arrangementer, aktiviteter og organisasjonen som helhet. Dette innebærer tilstedeværelsen til SK Oslo på sosiale medier, RAMMA, foto, video, grafisk design og webinnhold.

De som sitter i PR og kommunikasjonsavdelingen er ofte med på sosiale arrangementer og aktiviteter for å dokumentere og lage innhold som kan benyttes som promotering for SK Oslo. Avdelingen blir drevet som et kommunikasjonsbyrå og samarbeider tett med både lokal og nasjonal ledelse, samt alle andre utvalg i SK Oslo.

Kontaktperson:
Ardit Rafuni
ardit.pr@studentunionen.no

Kommende arrangementer for SKO

juli 2024
man.
tir.
ons.
tor.
fre.
lør.
søn.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Hovedstyret Oslo

Hovedstyret Oslo har ansvaret for at SKO lokalt blir driftet etter vedtektene som er festet av generalforsamlingen. Det er også HS sitt ansvar at utvalgene overholder gitte retningslinjer. HS arbeider aktivt sammen med utvalgene for å imøtekomme målsetninger og milepæler for perioden, samt. sikre vellykket drift.

Leder

Didrik Lundgrenn Holseter

HR-ansvarlig

Marion Gregersen

Driftansvarlig

Mathias Skarås

Nestleder

Hanna Friis Hansken

Økonomiansvarlig

Petter Erichsen

Styringsdokumenter

bottom of page