top of page

SK Oslo

Studentunionen Kristiania Oslo (SKO) er av og for studenter ved Kristiania Oslo!

SKO har kontor i de samme ærverdige lokalene som Kristiania Campus Kvadraturen, rom B3-34. 

 

Her tilbringer vi mye av tiden vår utenfor skole for planlegging av arrangementer og aktiviteter som; Karrieredagene, Foreningsdagene, Into Campus, Kristiania til Fjells mm. Det er bare å ta turen innom dersom du lurer på noe eller bare vil slå av en prat!

Vi setter enormt pris på deres innspill, og ikke nøl med å ta kontakt!

leder.oslo@studentunionen.no

  • Instagram

Kommende arrangementer

For øyeblikket ingen kommende arrangementer
Utvalgene

Studentunionen Kristiania består av en rekke utvalg. Det å være med i et utvalg innebærer på mange måter det samme som å arbeide i en bedrift. Stillingene i utvalgene er svært realitetsnære og byr på relevant erfaring.

 

For å være med i et utvalg, må man søke seg inn til ønsket stilling eller ha sendt inn en åpen søknad. Rekrutteringsprosessen skjer vanligvis fra midten av høstsemesteret for påfølgende periode som varer ett kalenderår 01.01 - 31.12.

Å ta på seg verv er helt frivillig.

Foreninger

Uavhengig av studieretning eller campus, kan alle studenter ved Kristiania opprette en forening.

En forening er til for å skape ekstra engasjement internt eller på tvers av studieretninger, campus, avdelinger og schools. 

 

Foreningsutvalget fungerer som et støtteapparat for alle foreninger ved Kristiania og er svært engasjert for å bygge en sterk foreningskultur blant studentene her. Det er Foreningsutvalget som står bak Foreningsdagene - et semesterlig to-dagers arrangement hvor foreningene ved Kristiania får mulighet til å stå på stand og syneliggjøre seg for studentene ved Kristiania.

 

Ønsker du å starte en forening, har spørsmål, eller bare ønsker å ta en prat? Da vet du hvem du skal kontakte!​

Styringsdokumenter

PR og kommunikasjon

PR og kommunikasjonsavdelingen i SK Oslo arbeider for å skape engasjement og synlighet for SK sine arrangementer, aktiviteter og organisasjonen som helhet. Dette innebærer tilstedeværelsen til SK Oslo på sosiale medier, RAMMA, foto, video, grafisk design og webinnhold.

De som sitter i PR- og kommunikasjonsavdelingen er ofte med på sosiale arrangementer og aktiviteter for å dokumentere og lage innhold som kan benyttes som promotering for SK Oslo. Avdelingen blir drevet som et kommunikasjonsbyrå og samarbeider tett med både lokal og nasjonal ledelse, samt alle andre utvalg i SK Oslo.

Kontaktperson:
Ardit Rafuni
ardit.pr@studentunionen.no

Hvem sitter i SK Oslo?

Hovedstyret

Ledelsen ved SK Oslo og SK Bergen består av hvert sitt hovedstyre (HS).

HS har ansvaret for at SK lokalt blir driftet etter vedtektene som er festet av generalforsamlingen. Det er også HS sitt ansvar at utvalgene overholder gitte retningslinjer. HS arbeider aktivt sammen med utvalgene for å imøtekomme målsetninger og milepæler for perioden, samt. sikre vellykket drift.

Leder

Didrik Lundgrenn Holseter

HR-ansvarlig

Marion Gregersen

Driftansvarlig

Mathias Skarås

Nestleder

Hanna Friis Hansken

Økonomiansvarlig

Petter Erichsen

bottom of page