top of page

Bli samarbeidspartner

Velkommen til Studentunionen Kristiania – hjertet av studentlivet i Oslo og Bergen!

 

Er du klar for å knytte bånd med en studentorganisasjon som går ut over det vanlige? Studentunionen Kristiania er ikke bare en studentorganisasjon; vi er en pulsåre av lidenskap, kreativitet og mangfold, drevet av og for studenter. Nå har du muligheten til å bli en del av vår spennende reise som samarbeidspartner eller sponsor.

18 000 studenter

Fargekjøring

Din bedrift vil nå ut til våre 18 000 studenter, gjennom en skreddersydd markedsføringsplattform som fremmer din virksomhet. Din suksess er vår suksess, og vi er her for å sikre at din merkevare når de rette øynene og ørene.

Forme fremtiden

Gruppe bilde

Vi lever etter verdier som inkludering og mangfold, noe som gjenspeiler seg i alt vi gjør. Vært mål er å bygge broer, skape muligheter og gi våre studenter en opplevelse de aldri vil glemme. Med din bedrift i ryggen vil du ikke bare bidra til vår vekst, men du vil også bidra til å skape en bedre og lysere fremtid for unge talenter.

Håndtrykk

Muligheter

En suksesshistorie venter på å bli skrevet sammen med Studentunionen Kristiania. Vår festival-fadderuke alene tiltrekker seg opptil 5000 studenter hvert år – en unik mulighet for din bedrift å engasjere og nå ut til den kommende generasjonen av ledere, kreatører og samfunnsformidlere.

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere er en viktig del av Studentunionen Kristiania, og vi er takknemlige for deres støtte og bidrag til å skape et mangfoldig og stimulerende studentmiljø.

bottom of page