top of page
UTVALG_HEADER.png

Vi trenger sultne studenter – Studentunionen serverer venner for livet, en meningsfull studietid og litt CV-mat!

 

Å være med i et utvalg gir deg fordelaktige erfaringer og kompetanse som du tar med deg videre i karrieren og livet. Det er ikke å legge skjul på at mange arbeidsgivere ser svært positivt på kandidater som har tatt på seg frivillige verv under studietiden.

Vi har en rekke utvalg på tvers av diverse fag- og interesseområder. Vi anbefaler å gjøre seg kjent med utvalgene, sjekke stillingsutlysningene og utforske fordelene ved å være med i Studentunionen.  Kanskje der er noe for deg? 

  HVORDAN FUNGERER  REKRUTTERINGSPROSESSEN?  

Først og fremst anbefaler vi deg å gjøre deg kjent med de ulike utvalgene og stillingene Studentunionen tilbyr slik at du søker på den stillingen som passer deg best. Etter å ha fylt ut søknadsskjemaet som du finner lengre ned på siden, kan det ta opptil èn uke før du hører fra oss. Du vil da bli invitert til et intervju med representanter fra utvalget du søker til. Intervjuet vil hovedsaklig være en samtale for å bli bedre kjent med deg og din bakgrunn – så det er ikke noe å grue seg til! Under intervjuet vil du få en oppdatering på når du kan forvente å få endelig tilbakemelding.

Tiltredelse av vervene skjer fortløpende. Vervene er for ett kalenderår. Vi søker nå etter de siste studentene til å fylle de resterende plassene i utvalget. Ved tiltredelse vil du få god opplæring av resten av utvalget og vil begynne arbeidet så fort som mulig, samt bli bedre kjent med resten av utvalget og Studentunionen.

bottom of page