Bli med i planleggingen av INTO CAMPUS 2018!

Oppdatert: 6. mar.

Har du lyst til å være med å påvirke den kommende fadderuken? Del dine idéer i svarskjemaet linket i innlegget.Vi i Into Campus-styret ønsker å gjøre alle studenter ved Høyskolen Kristiania delaktig i planleggingen av Into Campus 2018 for å gjøre den så opplevelsesrik som mulig. Nettopp derfor er vi veldig interessert i å høre dine meninger om hvordan oppstartsuken blir best mulig, både for alle dere som stiller opp som faddere, teamledere og crew – og de nye studentene.

Kom med idéer til artister, ulike dagsarrangement, aktiviteter, temaer eller andre ting som gjør at Into Campus 2018 blir fadderuken dere snakker om i lang tid fremover.

En tilfeldig av dere som kommer med forslag til oss blir plukket ut til å vinne et gratis festivalpass til hele uken som takk for innspillene, så her har du virkelig ingenting å tape på å si din mening!

For å dele dine idéer klikker du her.

 

Lurer du på noe angående Into Campus eller påmeldingsskjemaene for faddere, teamledere og crew, ta kontakt med informasjons- og markedsansvarlig i Into Campus, Karoline Høiby Liane, på e-post: marked.intocampus@studentunionen.no
0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle