Noe å tenke over

Oppdatert: 6. mar.

Skrevet av Veronica Karlsen


Alle har en psykisk helse. Men ikke alle er like snill mot den.  Jeg er ikke snill mot min psykiske helse, og det vil si at jeg er ikke snill med meg selv. Eller det er en løgn. Noen ganger er jeg snill med meg selv. Men i de vanskelige tidene i livet mitt lar jeg angsten overvinne, og jeg ender opp med å slite ut kroppen min både psykisk og fysisk.


Det er ikke lett for meg å sette ord på det jeg føler, men til tross for det er det en stor lettelse å kunne dele mine tanker med mine nærmeste venner. Aller fleste av mine venner har fått et sjokk når de forstår at ordet angst er en så stor del av livet mitt. Det er ikke lett å se på en person at de sliter. Det koster ingenting å smile, samme om det er falsk eller ekte, men det kan koste å gråte. Husk å ta vare på de rundt deg, og spør dem om hvordan det egentlig går.


Alt i alt, så lar ikke jeg angsten definere hvem jeg er som person. Det er en bitteliten del av meg. Og skal ikke være en livslang følgesvenn. I løpet av livet vil et flertall av oss oppleve psykiske problemer. Og det er ingenting å skamme seg over. Det er veldig viktig for meg at du som leser dette forstår at det er ingen skam over å oppleve psykiske problemer. Det er helt menneskelig.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle