Studentunionen inngår stort samarbeid med ny app!

Oppdatert: 6. mar.

Kjære studenter! Vi håper dere har hatt en nydelig sommer og at dere har nytt ferien, men nå starter snart det nye semesteret, og mange av dere er allerede i gang med stresset i forhold til å kjøpe nye pensumbøker, eller kanskje selge de gamle dere ikke trenger lenger.Men hva om det fantes en måte for å slippe stresset? Hva om vi forteller at vi har inngått et samarbeid med en bedrift som løser akkurat dette?

For ikke så lenge siden, ble en utvekslingsstudent i Oslo lei av å måtte betale masse penger for nye pensumbøker. Han ble så lei at han har utviklet en app som gjør det enkelt å selge og kjøpe bøker, oss studenter i mellom. Han kalte det Kampus BuyBack. Tanken var å implementere appen som en digital markedsplass for oss studenter. Under utviklingen la han også til flere funksjoner, som gjør at vi kan kjøpe og selge mer enn bare bøker.

Det store spørsmålet vårt var: Kommer en app som Kampus BuyBack til å hjelpe oss studenter? Vi spurte Eivind Langøigjelten, leder av Studentunionen, om hvorfor et samarbeid var av stor interesse: – Vi så at en slik app kan gjøre kjøp og salg av bøker mer effektivt og trygt. I tillegg er vi opptatt av å tre ut av ”bruk-og- kast”-samfunnet som man ofte ser i dag, og heller ha fokus på gjenbruk. Studenters økonomi var også en viktig faktor da vi inngikk et samarbeid, da det er rimeligere å kjøpe brukte bøker enn helt nye.

Kampus BuyBack jobber knallhardt med å ferdigstille appen perfekt for oss, så de er nå inne i sin aller siste faste av testing av plattformen. Appen lanseres veldig snart, men du kan mellomtiden besøke www.kampusbuyback.com for å lære mer, og for å registrere deg. De har også en ”Early Bird”-kampanje, hvor de første 1000 studentene som registrerer seg får en gratis gave!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle