INTO CAMPUS 2021 // OSLO

Oppdatert: 6. mar.


Into Campus nærmer seg med stormskritt! Her har vi samlet noen spørsmål som mange lurer på angående fadderuken. Flere spørsmål og svar finner du på vår Instagram «intocampusoslo» under høydepunktet «FAQ»

Hvor kjøper jeg billett? 

Du kan kjøpe billett til båtturene og live musikk i teltet på Eventim.no sine nettsider

Hvor kan jeg hente bånd? 

Du kan hente bånd på Kvadraturen og Fjærdingen fra klokken 11.00 på Onsdag. 11/8.

Er arrangementene på dagtid gratis?

Alt av arrangementer som foregår i teltet på dagtid er gratis, det vil si standup, foredrag og andre gøyale aktiviteter. Båtturene som også foregår på dagtid koster penger.

Kan man delta på noe uten billett?

Ja! Vi har flere ulike aktiviteter som foregår på dagtid uten at du trenger billett. Dette er for eksempel standup i teltet, rebus og foredrag.

Må jeg melde meg på fadderuken og når får jeg vite faddergruppen min?

Du vil automatisk bli lagt inn i systemet, og blir kontaktet av fadderen din i løpet av uke 32. Du trenger IKKE å melde deg på fadderuken. Men ta kontakt med fadderansvarlig4.ic@studentunionen.no dersom du ikke har fått tildelt faddergruppe i løpet av uke 32. Husk å hente båndet ditt med studentbevis selv om du ikke har fått tildelt gruppe.

Kommer man på faddergruppe med studenter fra samme klasse, eller på tvers av linjene?

Du vil bli plassert i en faddergruppe med andre studenter som skal gå på samme linje som deg. Vi kan ikke garantere at du kommer i gruppe med folk i samme klasse.

Hva om jeg ikke har faddergruppe?

Dersom du ikke har blitt kontaktet av en fadder innen mandag 16. august, henter du fortsatt ditt bånd og tar kontakt med fadderansvarlig4.ic@studentunionen.no. Eller sender oss en melding på instagram @intocampusoslo, på facebook intocampus eller sender en mail til kommunikasjon.intocampus@studentunionen.no

Hvem kontakter jeg om jeg har spørsmål?

Frem til uken starter kan du ta kontakt med oss enten via instagram eller på Facebook siden til IntoCampus. Du kan også sende melding til Studentunionen sin Facebook-side.

Under uken kan det oppstå spørsmål som fadderne muligens ikke kan svare på, og da tar du kontant med hvem som helst ifør Into Campus t-skjorte. Disse vil enten svare deg direkte, eller sende deg til riktig person som kan gi deg svar på det du lurer på.

Her finner du kontaktinformasjon til Into Campus-styret

Hva skjer dersom jeg ikke er vaksinert og har grønt koronapass til fadderuken?

Du har grønt koronaserfikat dersom du er vaksinert med første dose og det har gått 3 uker. Dersom du ikke har tatt vaksinen kan du ta hurtigtest som er gyldig i 24 timer. Da er du nødt til å ta test hver dag for å komme inn i teltet.

Kan man delta på de ulike arrangementene uten koronaserfikat?

Du får grønt koronaserfikat dersom du tester deg hver 24 time. Vi tilbyr hurtigtester, for at du skal få delta på lik linje som alle de andre.

Hva trenger jeg ha med under uken?

  1. Pass på å drikke nok vann under uken slik at du ikke blir dehydrert.

  2. Det kan være lurt å ha med seg nødlader slik at du har strøm hele dagen.

  3. Husk å lagre nummeret til faddere og fadderbarn slik at dere lett kan nå hverandre.

  4. Det er også veldig viktig at du har med deg gyldig legitimasjon gjennom hele uken!

  5. Ta med komfortable klær om du vil delta på idrettsdagen.

  6. Husk å vis grønt koronapass ved ankomst til telt

Må jeg delta på alt?

Nei, du velger helt selv hva du vil være med på, men vi anbefaler å være med for å få en fin og sosial start på semesteret.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg