Er det dette semesterpenga mine går til?

Oppdatert: 6. mar.

Om du er interessert i å påvirke hva den svimlende summen som semesteravgiften din går til, bør du stille på Generalforsamlingen neste torsdag.

 

Tekst: Sara Løvhaug

Foto: Mariam Eltervåg Cissé

 

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN HØSTEN 2017

Dato: 12. oktober (torsdag neste uke) Klokken: 18:00

Sted: Kirkegata 24-26 Rom: B1-02

Kontrollkomiteen har de siste ukene invitert inn til generalforsamlingen. Men hvem er egentlig kontrollkomiteen, hva er en generalforsamling og hvorfor er det viktig å delta?

Tarjei Dølvik Fossum leder kontrollkomiteens tre medlemmer. Deres oppgave er å kontrollsjekke og kvalitetssikre alt som foregår i skolens studentunion, og det er denne gjengen som er ansvarlig for skolens generalforsamlinger.


Det er en forsamling for alle studentene på Høyskolen Kristiania, hvor målet er å forme det neste skoleåret. I år er også studentene ved Westerdals invitert til å bli med, selv om de enda ikke har stemmerett på HK.

Hvorfor bør man delta?

Om du ønsker å vite og påvirke hva semesteravgifta di skal gå til, bør du stille opp på Generalforsamlingen. I år har vi fått enda mer penger enn tidligere år, så denne generalforsamlingen er spesielt viktig! Her legges det ned forslag til budsjett og prioritering av de økonomiske midlene våre, og det vil være mulig å komme med innspill eller spørsmål.

I tillegg skal det stemmes frem et hovedstyre i SHK. Det er medlemmene i hovedstyret som vil legge føringer for hvordan skoleåret ditt i helhet vil se ut. Det er viktig at vi får inn de riktige personene til disse vervene, så hver stemme teller!

Er det møteplikt?

Det er møteplikt for alle medlemmer av SHK og TU-ledelsen.

Blir det gratis pizza?

Vi skal få til litt snacks og drikke, selvfølgelig. Dette er en sosial happening hvor det pleier å skje masse kule, juicy ting. Det er ikke så kjedelig som man tenker at det er. Dessuten er det fullt lov å benke seg til vervene, så om du ikke rakk søknadsfristen er dette din siste sjanse til å lede et av utvalgene våre det neste året.

 

Alle studenter ved Høyskolen Kristiania har stemmerett, men elever av nettstudier vil ha to representanter som vil være stemmeberettigede. Dette vil være studiestedets tillitsvalg og vararepresentant. Husk studentbevis!

Om du mangler studentbevis og ønsker å delta under generalforsamlingen må du sende mail med navn og studentnummer til leder.kk@studentunionen.no innen 5. oktober.

Husk da annen gyldig legitimasjon.

Eventuelle spørsmål kan sendes til kontrollkomiteen@studentunionen.no eller leder.kk@studentunionen.no

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle