Dette er studentene bak Høstfesten

Høstfesten er rett rundt hjørnet. Studentene i Event har jobbet i flere måneder med prosjektet, og gleder seg veldig til å vise frem hva de har skapt! 

 

Tekst: Sara Løvhaug Foto: Sara Løvhaug og Julie Cappelen

 

Bare noen timer etter at de siste billettene for Høstfesten 2017 ble sluppet var arrangementet utsolgt. Bak semesterets første kick-off står fire jenter og én gutt. Til sammen utgjør de Event-utvalget i skolens Studentunion.

Event er den aktøren ved Høyskolen Kristiania som arrangerer sammenkomster og fester for studentene på skolen. De jobber på spreng hele året for å skape gode opplevelser, med arrangementene Høstfesten, Vinterfesten og Eksamensfesten (HK til sjøs).

Frida Holst Pettersen er 22 år, går andre året markedsføring og salgsledelse, og styrer skuta til Event. Hun håper at det utvalget produserer faller i smak, og at det bidrar til bedre samhold og sterkere bånd mellom studentene.

— Høstfesten er en av de større ”happenings” etter skolestart. Det blir som vanlig god stemning og masse bra folk. Høstfesten i fjor ble for eksempel en fin anledning til å se igjen fadderne sine, bli bedre kjent med resten av skolens studenter og knytte bånd på tvers av studieretninger. Det blir et fullstappa hus med konsert, DJ´s og konkurranser med helt rå premier, forteller hun.

Frida og resten av gjengen har jobbet hele sommerferien med planleggingen av Høstfesten for å gi studentene en uforglemmelig kveld.

 Å melde meg inn i Studentunionen er den beste beslutningen jeg har tatt siden jeg startet på skolen. For meg så handler det om erfaringer, læring og samhold. Man vokser veldig i stillingene sine, og det er ekstremt kult å se hva man kan få til ved gode samarbeid. Ikke minst bidrar det til at du får et større nettverk innad på skolen, noe jeg verdsetter svært høyt.

Før sommerferien arrangerte Frida og resten av Event arrangementet HK til Sjøs. Båtfesten ga utsolgte billetter, og festen ble en suksess.

— Når jeg så ut over båten under HK til Sjøs ble jeg så rørt. All tiden utvalget og jeg har lagt ned i SHK gjenspeiler seg i de få kveldene i løpet av året hvor man ser studenter som storkoser seg, og jeg blir så vanvittig stolt av utvalget, og det vi klarer å skape sammen for studentene. Jeg gleder meg til å søke igjen- og håper nettopp du gjør det samme!

Vi spurte resten av utvalget hva de får ut av å være medlem i Studentunionen.

Navn: Justine Huysman Stilling: Prosjektmedarbeider


— Det som er så fint med å være en del av Studentunionen, er at du får tilgang til et stort nettverk bestående av utrolig ambisiøse og engasjerte studenter. Du møter mennesker du mest sannsynlig ikke hadde møtt ellers, og får samtidig muligheten til å være med på flere spennende prosjekter og utfordringer. Jeg er hvert fall veldig glad for at jeg ble en del av Studentunionen.

Navn: Nora Bendixen Stilling: Prosjektmedarbeider


 Mitt verv som prosjektmedarbeider i Studentunionen har gitt meg utrolig mye. Da jeg for ett år siden søkte på stillingen var jeg lite forberedt på hva dette året ville bringe. Ikke bare har det vært en helt fantastisk erfaring før jeg snart skal ut i det virkelige arbeidslivet, men jeg har møtt mennesker med ambisjoner og en drivkraft større enn jeg noen sinne har sett tidligere. Jeg har fått jobbet sammen med et kjempedyktig team som har lært meg viktigheten av å utfordre seg selv, og å alltid gi 100%. Jeg anbefaler absolutt alle studenter ved Høyskolen Kristiania å melde seg inn i SHK. Det er utrolig hva litt engasjement og nye nettverk på tvers av linjene kan gi dere. Jeg er selv så genuint takknemlig for muligheten, og skal uten tvil søke om å få sitte i Studentunionen 2018 med både gamle kjente og nye ansikt.

Navn: Håkon Hogstad Stilling: Bookingansvarlig

— Det jeg får ut av Studentunionen er et ekstremt stort nettverk av studenter, som jobber for at studentene ved Høyskolen Kristiania skal oppleve sin beste studietid. Man danner seg nye vennskap på kryss av studieløpene på skolen, og blir utfordret med oppgaver man gleder seg til å gjennomføre. Kort sagt, jeg kommer til å søke meg på ny til ett nytt år i Studentunionen.

Navn: Camila Kromli Stilling: Markedskoordinator


— Studentunionen  for meg er relevant erfaring, gode venner og fremtidige kollegaer. Å være med i en slik studentorganisasjon har jeg allerede fått et sterkt inntrykk av hvordan en fremtidig arbeidsplass kan bli for meg, og det er en verdi jeg ikke ville fått et annet sted! Å ha dette vervet på CVen er noe som kommer til å bli lagt merke til hos senere arbeidsgivere – og det er gull verdt! Da jeg går på det kreative instituttet på skolen, har jeg også fått venner på tvers av linjene. Mildt sagt er jeg en evig SHK-patriot.

Lyst til å være med Event 2018? Les stillingsbeskrivelsene HER.

0 visninger0 kommentarer