Bli med som fadder, crew, buddy eller teamleder i INTO CAMPUS 2021!

Oppdatert: 6. mar.

Bli med som fadder, crew, buddy eller teamleder på Into Campus Oslo eller Bergen!

Har du lyst til å være en del av fadderuken til Høyskolen Kristiania, Into Campus, i 2021? Bli med som fadder, crew, Buddy eller teamleder, og få en vanvittig minnerik uke sammen med høstens nye studenter!

 

Foto: Jonatan Quintero

 

Hvordan søker jeg?

OSLO

Du kan søke som fadder her

Du kan søke som teamleder her

Du kan søke som Crew  her

Du kan søke som Buddy (Fadder for internasjonale studenter) her

BERGEN

Du kan søke som fadder  her

Du kan søke som fadderansvarlig her


Søknadsfrist for teamledere, crew og faddere kommer snart.Koster det noe å delta?

Som fadder, crew, buddy eller teamleder vil fadderuken ikke koste noe i år.


Hva innebærer det å være fadder?

Som fadder er du med på vanvittig mye gøy, men du har samtidig et ansvar overfor de nye studentene. Sammen med en eller to andre har du ansvar for en gruppe fadderbarn. Du kan søke som fadder alene eller sammen med andre når du klikker deg inn på søknadsskjemaet. Dersom du søker alene blir du satt opp på en gruppe sammen med andre faddere. Det er viktig at dere som faddere er til stede under alle arrangementene fadderbarna har lyst til å delta på. Hver faddergruppe får utdelt egne fadderbarn, og det forventes at dere skaper trygghet, inkluderer, passer på at alle kommer seg trygt hjem og er gode forbilder for dem. Vi ønsker at fadderne skal ta imot de nye studentene på best mulig måte, og har derfor satt krav om tilstedeværelse på både dags- og kveldsarrangementene. Fadderne skal ta ansvar for at fadderbarna alltid har noen å gå til, og være en trygghet. Husk at det er førstemann til mølla, så det gjelder å være raskt ute med å melde seg på!


Hva innebærer det å være buddy? (fadder for internasjonale studenter)

Som buddy er du med på vanvittig mye gøy, men du har samtidig et ansvar ovenfor de nye internasjonale studentene. Sammen med en eller to andre vil dere få ansvar for en faddergruppe med internasjonale studenter. Dette vil si at du må snakke engelsk med dine fadderbarn gjennom uken og sørge for at de føler seg inkludert. Som buddy kan du søke alene eller sammen med andre når du klikker deg inn på søknadskjemaet. Søker du alene vil vi sette deg på en gruppe med andre buddyer. Tenk deg at det var du som var ny i et land og ikke kjente noen og heller ikke til kulturen og landet, da er det viktig å bli tatt godt imot. Som buddy forventes det at du stiller opp på alle arrangement fadderbarna har lyst til å delta på. Hver gruppe vil få tildelt sine fadderbarn og det forventes at dere skaper trygghet, inkluderer, passer på at alle kommer seg trygt hjem og er gode forbilder. Vi ønsker at buddyene skal ta imot de nye studentene på best mulig måte, og har derfor satt krav om tilstedeværelse på både dags- og kveldsarrangementene. Buddyene skal ta ansvar for at fadderbarna alltid har noen å gå til, og være en trygghet. Husk at det er førstemann til mølla, så det gjelder å være raskt ute med å melde seg på!


Hva innebærer det å være teamleder?

Som teamleder fungerer du som kommunikasjonsledd mellom fadderne og de fire ulike fadderansvarlige i Into Campus-styret. Dette er en jobb med en del ansvar, men også mye moro. Du skal daglig rapportere om fadderne og fadderbarna du er leder for, og passe på at de er i trygghet. Du får være med på festen hver dag, men om det kreves kan du bli innkalt til å fungere som ekstra ambassadør. Det kreves at du ikke har andre forpliktelser under arrangementene i løpet av hele uken slik at du er tilgjengelig alle dagene. Etter fadderuken vil du sitte igjen med mange gode minner og en utfyllende personlig attest du kan legge ved CV-en din.


Hva innebærer det å være Crew?

Som crew i fadderuken vil du få muligheten til å jobbe tett med IC-styret. Du vil få et større innblikk i – og mulighet til å påvirke fadderuken. Arbeidsoppgavene dine kan være alt fra akkreditering for sponsorer, presse, artister og gjester til trivselsvakter, backstage og rigg. Du vil være i et team som har en viktig rolle og det forventes derfor at du er lett tilgjengelig store deler av fadderuken. I rollen som crew vil du oppleve innholdsrike, lærerike og ikke minst spenningsfylte dager, ingen dager er like! Du vil være IC-styrets øyne og ører ute i «felten», og det forventes at du er en person som ikke er redd for å gripe inn og ta ansvar dersom behovet skulle oppstå. Vi søker deg som ikke er redd for å ta en utfordring og som ønsker en litt annerledes, men spennende IC-uke i vårt crew-team.


Hva innebærer det å være fadderansvarlig (BERGEN)? (gjelder for Bergensstudenter)

Som fadderansvarlig fungerer du som kommunikasjonsledd mellom fadderne og Into Campus-styret. Dette er en jobb med en del ansvar, men også mye moro. Du skal daglig rapportere om fadderne og fadderbarna du er leder for, og passe på at de er i trygghet. Du får være med på festen hver dag, men om det kreves kan du bli innkalt til å fungere som ekstra hjelp til Into Campus styret under fadderuken. Det kreves at du ikke har andre forpliktelser under arrangementene i løpet av hele uken slik at du er tilgjengelig alle dagene. Etter fadderuken vil du sitte igjen med mange gode minner og en utfyllende personlig attest du kan legge ved CV-en din.


Har du ikke anledning til å jobbe tildelt vakt, ønsker vi at du sier ifra i god tid!

Husk også at du er ambassadør for Studentunionen ved Høyskolen Kristiania. Vi ønsker derfor at Studentunionens verdier, inkluderende miljø og glede skal spres gjennom deg, for å gjøre Into Campus 2021 til den beste oppstartsuken noensinne!

OSLO

Lurer du på noe generelt angående Into Campus? Ta kontakt med markeds- og kommunikasjonsansvarlig Hannah Paulsen på e-post: Kommunikasjon.intocampus@studentunionen.no

Lurer du på noe angående faddere og teamledere? Ta kontakt med fadderansvarlig Charlotte Røed på e-post: fadderansvarlig2.ic@studentunionen.no

Lurer du på noe angående rollen som Crew? Ta kontakt med ambassadøransvarlig Nikita Viken på e-post: crewansvarlig.intocampus@studentunionen.no

BERGEN

Lurer du på noe angående rollene i Bergen, eller andre spørsmål angående Into Campus Bergen.

Ta kontakt med Therese Sværen på leder.into.bergen@studentunionen.no