Studentunionen besøker Ricks // Bergen

Oppdatert: 6. mar.

I fjor vinket de farvel til sitt Casablanca-inspirerte konsept og gamle stamkunder, og ønsket den yngre generasjonen velkommen til Bergens eldste og største utested. Med sine fire integrerte utesteder som hver representerer en egen meny, musikksjanger og stemning, appellerer Ricks til alle ledd. Her er det muligheter for både casual stemning, dansing, lysshow og mingling – på ett og samme sted!

Tekst: Ida Kjeldsen Foto: Tobias Terjesen og Ricks

 
 

Fire avdelinger, fire konsepter

 

Allerede første åpningshelgen braket det løs med stappfulle lokaler, – noe de ikke har vært foruten siden den tid. Gjennom fire ulike nattklubb-avdelinger appellerer Rickshuset til alle ledd. Med avskrevet Casablancakonsept i bakhånd, gjelder nå personen Rick. Det er han du kommer hjem til og besøker i både Ricks Villa, Hage, Jungel og Hemsen. Hver av avdelingene representerer forskjellig musikk og egenart, med både internasjonale og nasjonale DJs.

Ricks Villa er hovedavdelingen på Ricks, og byr på et vanvittig lyd – og lysshow i helgene. Lørdagene kjører Ricks all in med DJs fra hele verden. Her snakker vi bookinger som Kream og Alan Walker. I Ricks Hage derimot, går det roligere for seg. Her kan man mingle og dele en flaske eller to da det er senket volum i lokalet. Vekkes danseløven i deg utover kvelden, anbefales Ricks Jungel. Her bys det på hiphop og R&B hele kvelden. Hemsen over Ricks åpner opp for casual stemning, og gir mulighet for at publikum kan påvirke musikken. Det er her du tar med deg vennegjengen på allsang!

Ricks Villa:

Ricks Hage:

 

Valgmuligheter

Med sine fire avdelinger, har ikke Ricks spart på noe av kruttet. Her finner du mange valgmuligheter under ett og samme tak; live-musikk, quiz, teater og standup. Vestlandshumoren forblir en gjennomgangstone på forestillinger lagt til hovedscenen på Ricks. For studenter under 20 år, vil torsdagsstandupene være av interesse. Her er det nemlig 18-årsgrense.

 

Våre avtaler

Da Ricks er en av våre samarbeidspartnere, har du som student ved Høyskolen Kristiania mulighet til å benytte deg av den prioriterte køen ved fremlegg av studentbevis, samt gratis inngang alle dager.  Samarbeidsavtalen gir samtidig fortrinnsrett når det gjelder booking av bord. I den sammenheng er det viktig å merke mailen med Høyskolen Kristiania i emnefeltet. Booking av bord kan du gjøre her; http://www.ricks.no/booking.

 

0 visninger0 kommentarer