Studentrabatt hos Kaffelade Matbørsen

Oppdatert: 6. mar.

Om du enten har lyst på en ferskbrygget kopp kaffe, ferske bakervarer eller en knasende, sprø steinovsbakt pizza er Kaffelade Matbørsen stedet å besøke. I deres flotte historiske lokaler kan du slappe av i en hjemmekoselig atmosfære og bli tatt godt hånd om av kunnskapsrike ansatte. 


Ved fremvisning av studentbevis, får du som student ved Høyskolen Kristiania Bergen 25% fast rabatt på Kaffelade Matbørsen


Skrevet av Lisa Lillehammer Bilder fra @kaffelademb 

En fristende meny

Kaffelade Matbørsen ligger sentralt i Bergen sentrum, nærmere bestemt Vågsallmenningen 1. På menyen står det mange fristelser som passer til enhver smak, til enhver tid på døgnet. Her kan du unne deg alt fra den friskeste Acai-bowlen og den ferskeste bakervaren, til en sprø, deilig steinovnsbakt pizza. Kaffelade kan også tilby deg ekte ferskbrent kaffe fra Kaffa, Tim Wendelboe og Straffekaffe. Dra innom for en frokost, lunsj eller middag – du kan uansett vente deg høykvalitets mat og topp service! 

Ikke bare på dagtid

Visste du at Kaffelade Matbørsen også tilbyr nattservering? Hver fredag og lørdag inviterer Kaffelade Matbørsen til nattkafé med passende musikk. Her kan du samle vennegjengen og nyte fredags- eller lørdagskvelden med god mat og drikke etter en lang skoleuke. Nattkaféen holder åpent til 03:00.

 

Våre avtaler

Ved fremvisning av studentbevis, får du som student ved Høyskolen Kristiania Bergen 25% fast rabatt på Kaffelade Matbørsen. Her har du en god sjans til å unne deg en rykende fersk kaffe, noe digg å bite i eller et middagsmåltid til en billig penge! Om du verdsetter kvalitet, upåklagelig service og en hjemmekoselig atmosfære er Kaffelade Matbørsen stedet for deg.


Følg gjerne @kaffelademb på Instagram for å holde deg oppdatert på tilbud, konkurranser og fristende nyheter! 


#Aktuelt #HKBergen

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle