Solidgrade-3.png

VI VIL SKAPE ATTRAKTIVE MULIGHETER

Studentunionen ved Høyskolen Kristiania (SHK) er skolens studentforening og omfatter alle studenter ved Høyskolen. Alle aktive medlemmer i SHK jobber frivillig for at din studietid skal bli best mulig. Vi holder til i Oslo og Bergen. Studentforeningen er en religiøs og politisk uavhengig interesseorganisasjon som drives av og for studentene. Formålet med SHK er å fremme studentenes interesser ovenfor stiftelsen, det offentlige, næringslivet og samfunnet, samt å skape tverrfaglige relasjoner og nettverk.

 

NOE FOR DEG? 

 For å kunne bli enda bedre, ønsker vi medlemmer og engasjerte studenter i foreningen. Les mer om hva det innebærer å være SHK-medlem, eller kanskje du ønsker å søke deg inn til en av de spennende ledige stillingene i SHK? Du kan til og med være med på å opprette nye, spennende utvalg.

Som aktivt medlem vil du få et svært bredt nettverk, samt opplevelser, vennskap, erfaringer og kompetanse som du tar med deg videre i livet. I tillegg ser mange arbeidsgivere svært positivt på kandidater som har tatt på seg frivillige verv under studietiden.

Høres dette ut som noe du vil være med på? Sjekk det ut da vel!

3.png

Studentunionens visjon er å fremme et inkluderende og sosialt studentmiljø, gjøre studentene mer attraktive for næringslivet, arbeide for å oppnå økt studentpolitisk innflytelse og være synlige og tilgjengelige for medlemmer og eksterne aktører.

2.png

Det overordnede målet for SHK er å videreutvikle studentforeningen i en positiv og ambisiøs retning, i den hensikt å skape en sterkere organisasjon både internt og eksternt. Videre vil dette kunne lede til gode synergi-effekter, eksempelvis ved økte sponsorinntekter, en bedre CV til studentene i møte med arbeidslivet, nye relasjoner og erfaringer med tanke på å benytte teori i praksis under studietiden.

1.png

SHK sine verdier har som formål å gi en felles identitet, skape et grunnlag for effektivt samarbeid og en likeartet løsningsorientering. I tråd med visjonen vil den visualisere organisasjonens ønsker og ambisjoner, både når det gjelder aktivitet i nåtid og konkrete mål for framtiden.

OVERORDNET MÅL

VISJON

VERDIER

Sentralstyret er det øverste administrative organet i Studentunionen. Her kan du lese mer om styremedlemmene og arbeidet de gjør for Studentunionen.

 SENTRALSTYRET