top of page
48.png

Som medlem av Studentunionen følger flere fordeler; utvidelse av det sosiale nettverket ditt, forhåndspåmelding og rabatterte priser på en rekke arrangement, stemmerett på generalforsamling og tilgang til mange andre aktiviteter på Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania. 

 

Som SHK-medlem kommer også muligheten til å melde seg inn i diverse utvalg. Å være med i et utvalg gir deg fordelaktige erfaringer og kompetanse som du tar med deg videre i karrieren og livet. Det er ikke å legge skjul på at mange arbeidsgivere ser svært positivt på kandidater som har tatt på seg frivillige verv under studietiden.

DSC00405.jpg

Studentunionen er en nonprofitt studentorganisasjon som er frivillig drevet av studenter, for studenter. Vi søker nå etter enda flere studenter til å fylle de resterende plassene i Studentunionen 2022! Vi søker deg som ønsker å utvide ditt sosiale nettverk, skape en forskjell for studentene ved Høyskolen Kristiania og oppleve masse gøy. Dette er en perfekt mulighet for å engasjere seg og skaffe relevant erfaring!

DSC02556.jpg

 READY TO JOIN THE FUN? 

Høre dette ut som noe for deg? Utforsk mulighetene via linkene under!

Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt!

bottom of page