top of page

 OFTE STILTE SPØRSMÅL 

  INTO CAMPUS 2022  

Her finner du kanskje svaret på det du lurer på! Vi har prøvd å samle de vanligste spørsmålene vi pleier å få. Men husk, det er mye jobb å planlegge en fadderuke, særlig en som er så stor som Into Campus, så vi håper på forståelse for at vi ikke kan svare på alle spørsmål enda. Så snart vi har noe klart, kommer vi til å informere om det. Håper vi ser deg i tidenes fadderuke!

Into_Campus_mandag_kveld-2.jpg

GENERELT 

 Hva er Into Campus? 

Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristianias fadderuke/oppstartsuke for nye studenter.

 Når er Into Campus? 

Fadderuken er i uke 33, fra 15. til 18. august, som er uken før ordinær undervisning starter.

 

 Hva skjer i Into Campus? 

Vi planlegger masse gøy under fadderuken! Alt fra spennende foredrag, stand-up, aktivitetsdag og masse mer. Men ikke minst, kjempekule konserter i et stort partytelt på Youngstorget – midt i Oslo sentrum. Spikret program kommer vi tilbake til nærmere sommeren! I tillegg legger vi opp til at fadderbarn skal bli godt kjent med skolen, Oslo og hverandre.

 

 Koster det penger å delta? 

Nei! Selve fadderuken er helt gratis å delta på, men enkelte av arrangementene vil ha eget billettsalg der man må betale for å være med. Hvilke arrangement dette gjelder, og billettsalg til disse kommer det mer info om etter hvert.

 Må jeg være med alle dagene? 

Nei, du får være med når du vil! Men gjerne informer fadderne dine om hvor mye du ønsker å delta.

 Må jeg melde meg på? 

Nei! Når du takker ja til studieplass på Høyskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania havner du på en liste. Våre fadderansvarlige vil så plassere deg i en faddergruppe med folk fra ditt studie og tildele faddere til gruppen. Fadderne tar kontakt med deg før fadderuken starter, og informerer dere om hvor dere skal møtes. Du trenger ikke å melde deg på selv.

 

 Hvor finner jeg info om Into Campus? 

Vi kommuniserer hovedsakelig gjennom Instagram og Facebook, og alt av informasjon vil legges ut der. Vi kommer i tillegg til å bruke Studentunionens nettside, under Into Campus, til å legge ut det viktigste av informasjon.

 

Følg oss her!

  • Instagram
  • Facebook
GENERELT

 OM FADDERE 

 Hvor mange kan vi være på gruppe? 

Dere kan være maks 3 personer per gruppe. Hvis dere er flere enn dette må dere dele opp gruppen slik at det ikke blir mer enn 3 personer per gruppe.

 Hvordan søker jeg om å være fadder? 

Den offisielle fadderpåmeldingen finner du på DENNE SIDEN. Her er det en knapp som tar deg til søknadsskjemaet.

 Jeg har sendt inn feil informasjon – hva gjør jeg? 

Send en mail til fadderkoordinator.ic@studentunionen.no og forklar hvilken informasjon du har sendt inn som er feil. Ikke glem å legge ved fullt navn slik at vi finner deg i våre systemer.

 

 Når får vi svar? 

Vi gjennomgår påmeldingene jevnlig og du hører fra oss om kort tid uavhengig av om du blir godkjent som fadder eller ikke. Det kan periodevis være mange som melder seg på samtidig og det vil da ta lenger tid å gjennomgå søknadene.

 

 Jeg er alene, men vil være fadder. Kan jeg det? 

Det kan du! Det er fullt mulig å melde seg på alene. Vi vil da gjøre vårt beste for å finne andre personer som også har meldt seg på alene som du kan være med.

 

 Når er opplæringen? 

Fadderopplæringen for i år har allerede vært, men det finnes opptak av den om du ikke fikk deltatt. Denne finner du i faddernes facebook-gruppe..

 

 Får jeg fadderbarn fra samme fagområde som meg selv? 

Vi prøver så langt det lar seg gjøre å gi faddergruppene fadderbarn fra eget fagområde. Med det sagt kan vi ikke garantere dette av flere årsaker. Noen fagområder har mange studenter som melder seg på som faddere, mens andre fagområder har stor mangel. Høyskolen og Fagskolen Kristiania har også flere årsstudier, hvilket betyr at det ikke er noen studenter fra 2. eller 3. klasse som kan være faddere for det nye kullet.

 

 Kan vi være faddere sammen selv om vi ikke går samme studie? 

Ja, det kan dere! Dere må da velge hvilket av deres

studier dere ønsker å representere.

 

 Kommer fadderbarna til å være fra forskjellige linjer? 

Nei, fadderbarna kommer til å være fra samme linje.

Mange av dem vil trolig gå i klasse sammen også.

 Koster det noe å være fadder? 

Nei, men som takk for den fine jobben fadderne gjør,

spanderer vi billetter til TO av kveldene i teltet til dere <3

 

 Når får jeg vite hvilke fadderbarn jeg skal ha? 

Faddergruppene vil bli delt ut til faddere rundt uken før Into Campus. Dette kommer av at studentlistene ikke er klare før nærme fadderuken.

 

 Når er fristen for å melde seg på som fadder? 

Det er ikke en frist for å melde seg som fadder, men det er begrensede plasser, så vi anbefaler å være tidlig ute med å søke!

Følg oss her!                        

  • Instagram
  • Facebook
DSC02456.jpg
OM FADDERE
bottom of page