top of page

  PÅMELDING FOR FADDERE  
  OG TEAMLEDERE  

  INTO CAMPUS 2022  

Er du gira på å gi de nye studentene til HK og FK en skikkelig velkomst i tidenes fadderuke? Da er det akkurat deg vi ser etter! Den offisielle påmeldinga for å være fadder eller teamleder er nå åpen - og vi gleder oss til å høre fra deg!

 FOR FADDERE 

Ønsker du å være fadder for Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania sine nye studenter høsten 2022? Det er nå mulig å melde seg på som fadder til Into Campus og vi trenger deg! 

 

Hvorfor?

Som fadder er du de nye studentenes første møte med skolen, og for noen, Oslo. Vi ønsker å gjøre fadderuken til et solid utgangspunkt for vennskap blant de nye studentene slik at når forelesninger starter opp har alle et kjent ansikt i salen.

 

Hvem?

Hvis du starter på ditt 2. eller 3. år, eller går master, kan du være fadder, uavhengig av hvilken linje du går. Du kan melde deg på alene eller i grupper på 3 personer. Hvis du melder deg på alene vil vi plassere deg på gruppe med noen andre. 

DSC02610.jpg
DSC00405.jpg
DSC02471_edited.jpg

Når?

Selve fadderuken er mandag til torsdag i uke 33, men det vil være et opplæringsseminar før sommeren hvor alle faddere er forventet å møte opp. 

 

Påmelding

Vi gjennomgår påmeldinger kontinuerlig slik at du får beskjed om du/dere får være faddere etter kort tid.

FADDER INFO

 FOR TEAMLEDERE 

Ønsker du å være teamleder under Into Campus 2022? Vi trenger nå ansvarlige personer som vil være med på moroa under fadderuka! 

 

Hvorfor?

Som teamleder er du kommunikasjonsleddet mellom faddere og Into Campus-styret. Teamledere får tildelt egne faddergrupper de får ansvaret for og svarer på spørsmål de måtte ha. Dette er faddernes «trygge voksen» de kan komme til dersom det oppstår problemer i faddergruppen. Dette innebærer en del ansvar, men du får også være med alt det morsomme under Into Campus.

 

Hvem?

Vi trenger ansvarlige studenter som kan hjelpe faddere når det trengs. Du er løsningsorientert, men tør også å stille spørsmål når noe er uklart. 

Når?

Selve fadderuken er mandag til torsdag i uke 33, men det vil være et opplæringsseminar før sommeren hvor alle teamledere er forventet å møte opp.

 

Påmelding

Aktuelle teamledere vil bli kalt inn til intervju.

TEAMLEDER
BUDDIES INFO

 FOR BUDDIES 

Ønsker du å være buddy for Høyskolen Kristianias innvekslingsstudenter for høsten 2022? 

 

Hvorfor?

Som buddy er du innvekslingsstudentes egne faddere, og deres første møte med både skolen, Oslo og Norge. Vi ønsker å gjøre fadderuken til et solid utgangspunkt for vennskap blant de nye studentene slik at når forelesninger starter opp har alle et kjent ansikt i salen.

 

Hvem?

Hvis du starter på ditt 2. eller 3. år, eller går master, kan du være buddy, uavhengig av hvilken linje du går. Det settes noe høyere krav til buddies, som at man må kunne snakke god engelsk, og ta å seg et ekstra ansvar - da disse studentene er i enda mer sårbar posisjon.

DSC02699.jpg
shk8.jpg
Into_Campus_onsdag-16.jpg

Når?

Selve fadderuken er mandag til torsdag i uke 33. Årets opplæringsseminar er allerede holdt fysisk, og for de som ikke fikk deltatt vil det være mulig å gjøre det digitalt. 

 

Påmelding

Vi gjennomgår påmeldinger kontinuerlig slik at du får beskjed om du/dere får være buddy etter kort tid.

bottom of page